Tabii, arkadaşım küçüklerine çok iyi örnek oluyor. Gerçi kendiside pek fazla büyük sayılmaz. Lakin bu konuları ballandıra ballandıra anlatmak ona +rep vereceğimiz anlamınada gelmiyor. Insanlarla dalga geçmek onlarla alay etmek büyüklük değildir arkadaşım sen yoluna bak.
Sesinin az çıkması ve kısık çıkması konusuna gelirsek, 94 doğumlusun ve küçük bir kardeşimizsin, Bu yaşta böğürmeninde manası yoktur herhalde değil mi ? Sence ince nazik ve hoş bir ses mi beklersin karşındaki insandan yoksa, böğüre böğüre konuşan birisinimi beklersin (sakın ola yanlış anlamayın böğürerek konuşanlar lafım yok) fakat sesimin şöyle değiştirmek istemen daha sonra sesinde anormallik olacağını düşünmen gerek.
Sesini boş ver sen, O sesten çıkacak kelimelerle etkileyebilirsin insanları ...
1994 Doğumlu olması, sesinin kısık olması, benim şaka yaptığımı anlamıcak anlamına gelmiyor... siz anlamıyorsanız ne ala... ben size açıklayım hemen, ŞAKA YAPIYORUM !