arkadaşlar merhaba,
ben bu siteden yani r10.netten çok sayıda arkadaşla iş yaptım.
tmdizayn.com benim sitemdir.ve benim sitem olduğundan bihaber bir şekilde burada yalan yanlış suçlamalarda bulunulmuştur.bu kişiye karşı tüm yasal haklarımı kullanacağımı ve sonuçları buraya yazacağımı sizlere bildirmek isterim..
öncelikle buraya konulan msn konuşması neden bu kadar kesilmiş,nasıl bu kadar değiştirilmiş ben şaşırdım..
arkadaşlar öncelikle size şunu soruyorum ister 50 yaşında olsun ister 10 yaşında olsun.ister üniversite mezunu olsun istersen ilkokul terk olsun.hangi insan kendisine soru sorulunca bunları güzelce açıklamaya çalışırken birden bire küfür eder..konuşmaları takip ettiyseniz zaten akış bozukluğu olduğunu aradan çoğu konuşmanın çıkarıldığını ve bana gelen küfür üzerine sadece ve sadece .. git dediğimi çünkü konuşmanın boyutlarının değiştini belirtmek isterim.
olayı açıklıyorum verdiği ilanda zaten hazır script template olayı kullanılabilir demiş ve bu tip örnekler istemiş..bende hazır scriptlerle yapılan ve joomla ile yapılan freelance bazı çalışmalarımı sundum..bunlar hazır script dedi bende güzel bi dille açıkladım.bunlar zaten sizin dediğiniz gibi hazır scriptler.köy vs gibi siteler genelde bu scriptlerle yapılıyor diye.
sonra bana yurtdışında olduğunu söyledi.host ve domain adresini mail ile atacağını benden demoyu oraya yüklememi istediğini söyledi.benim gibi bi kaç kişiyle daha görüşmüşler ve aramızdan eleme yapacaklarmış!!! kim oluyorsa artık..
işin daha komik kısmı yukarıdaki konuşmalarda bu kısımların çıkarılmış olması..
benim en büyük hatam sabrımı koruyamamam ve iletişim bilgilerini almadan .. git demem.. yasal işlemleri daha da hızlandıracak ya da yasal işlemlere gerek kalmadan bizzat çözümünü bulabileceğim bir şansım olacaktı..
kendisi küfür edip direkt msni kapatmıştır.inanın keşke konuşmaları kayıt ediyor olsaydım ve karşımdaki bu insanın (!) konuşmalarını sizlere değiştirerek deilde bizzat ekran görüntüleriyle gösterebilseydim..ozaman sabrımı koruyamamı sizlerde anlayışla karşılayacaktınız..
çocukca konuşmaya döndü bir anda muhabbet..aklı sıra beni deneyecekmiş ve örnek çalışma isteyecekmiş benden.aynı şekilde bir tanede flash site aynı anda bunları yollayacakmışım.eğer beğenirse işe başlayacakmışız.
yurtdışında olduğundan kesik kesik para göndermesi zor olduğundan kapora göndermeden site tamamen bittiği zaman parayı yollayacakmış...yurtdışında olduğu için telefonda veremiyormuş..belki gerçektir belki değildir bunu kazıklanmadan göremeyecektim ama emin olun msn başında karşısında kim olsa aynı cevapları verirdi.
arkadaşlar ben zaten ajansa bağlı olarak çalışıyorum.ben uzun zamandır r10 a üyeyim ve buradan çok kişiye site ve flash banner header vs çalışmalar yaptım.ben sadece ek iş alabilmek amacıyla freelance olarakta çalışıyorum ve bunu her konuşmamda belli ediyorum.
tıpkı r10daki kendi bölümümde yazdığım gibi..benim sitedeki referanslarım template ya da hazır scriptleri barındırıyorsa bunlar müşteri isteği doğrultusunda olanlardır..
yoksa kim cesaret edip template siteleri referans verebilir ki??
uzun lafın kısası tesadüf eseri bu yazıyı gördüm.ve bu arkadaşa şu 10 satırlık konuşmadan nasıl güvendiniz ve bir anda tüm laflar bana geldi gerçekten şaşırdım arkadaşlar.
yukarıdaki konuşmanın kesilmediğini öne sürüyorsa eğer dikkatle bakın konuşma içinde fiyat sözkonusu olmuş mu?hayır di mi..ee ozaman benim 1000ytl fiyat çektiğimi nasıl söylüyo..konuşmanın o kısmı nerede...çocukca yapılan birşey olduğunun umarım farkına varmışsınızdır.bu arada tabi ki 1000dolar gibi bi fiyat çekmedim. söylediğim şey hazır scripti php kuracaksak eğer linux host+domain+tüm sitenin yapımı 120ytl.. eğer asp yapacaksak 150ytl.hazır script içindeki tüm flashlar ve komple tüm tasarım için verdiğim fiyat bu.bunlar da hiç uçuk fiyatlar değiller tam tersi piyasayı düşürecek bir fiyat ancak hazır script olduğundan benim sadece yapacağımın tasarım ve flash banner header ve diğer flash reklamlar olacağından bu fiyatı verdim.(60-80 ytlsi zaten domain+host)
evet arkadaşlar buradan bi insanı karalamak çok çok kötü.umarım sizin başınıza da bu durum gelmez.olaydan bihabersiniz.ve bir anda haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.
konuşmaları ben buraya yazıp yollasaydım olaylar tam tersi gelişecekti.ancak freelance çalışan arkadaşlarım bilir.karşımıza bunun gibi onlarca kişi çıkıyor.çoğumuz tecrübesiz yakalanıp çok fazla emek kaptırmışsızdır.
TEKRAR SÖYLÜYORUM BU KİŞİYİ TANIYAN VARSA BANA ÖZELDEN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM.BENİM ELİMDE BİR TEK MAIL ADRESİ VE r10.daki BU KONUŞMA VAR DELİL OLARAK.BUNUNLA BAŞVURACAĞIM SAVCILIĞA.EĞER TANIYAN VAR İSE BENİMLE MUTLAKA AMA MUTLAKA İLETİŞİME GEÇSİN.OLAYIN GİDİŞATINI VE SONUÇLARINI BURAYA YAZACAĞIM TEKRAR.
kalın sağlıcakla...