Arkadaş özürünü diledi pm ile yedeği ileitildi.
Logları dikkatle okursanız bizim zaten özür dileyecek bir hareketimiz olmadı.
....
Neyse özür dileyip yedeğini aldı arkadaş.
Arkadaşlar bir tarafta göz nuru 15k site diğer tarafta müşterisi bol olan sunucu. Ben logları okudum ve gerçekten de iki taraf da yapıcı ancak bazı yerler yanlış anlaşıldığından olaylar büyümüş. 15k site hiç de küçümsenecek bir site değil aynı durumda ben de olsam tepkim daha fazla olabilirdi. Ancak ben de hosting satıcısı olarak baktığımda diğer müşterileri düşündüğümde iki tarafın da sadece stressli olması yüzündne bu lafları ettiğini gördüm.
Uzun lafın kısası uzatılacak birşey yok. "Senin yaptığını yahudi bile yapmaz" lafı bence şu şekilde: Yedekleri alamamışsın, siteni kaybetme riskin var ve belki de daha önce bu tarz olay yaşamışsın insan ister istemez stress yapar kontrolünü kaybeder.
Bence iki tarafta bir birini düşünmeli ve bir birinin zarar görmesini engellemek için laflarını iyi seçmelidir. Nitekim müşteriyi de düşünmek lazım, nasıl sunucu kitlenince ekmek elden gittiği için suspend etme yetkini kullanıyorsan site sahibinin de ekmeği elden gitti zaman yapabildiği tek şey bela okumak olacaktır.
Ben ikinizi de özür dilemeye davet ediyorum, tekrardan konuşurken tatlı dilli olmanız için de ikinize de tatlı göndermek istiyorum. Adreslerinizi pm atarsanız, tatlı göndereyim (ciddiyim) tatlı yiyin tatlı konuşun.
Selametle.