Ben size dediysem tabi 10 saat daha barındırırız ve suspen ettiysem haklısınız.

Ancak uptime'ı süper olan sunucuyu sırf bu site dolaysıyla üst üste deflarca reboot ettik. Hem de en yoğun vakitlerde. Diğer insanların sitesi yok mu.

Parti siteleri var aynı sunucuda. Onların sitesi kapalı kalıyor bunu onlara anlatmak bile size anlatmaktan kolay oldu.

İnancımız var çok şükür.

Zaten mesajlarla da ortada herkesin Allah'tan olan korkusu. Kendini ne gördüğü herşey ortada.

kartalg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bırakın bu ıslerı sıtede sorun varsa gelır denırkı denmeyıde bırak hıc bısey yapılmıyorsa mail atılır sıtenız bu bu sorun vsvs herneyse yapılması gereklıdır seklınde bılgı verılır bunun karsılıgındada ben 10 saatlıgınde acık kalması ıcın yanı tasınana kadar rıcada buılundum olumsuz cevap aldıgımda ucretlı bı sekılde acık kalması teklıfınde bulundum ama yınede sıtem suspend yedı ve yedek alamdım eyerkı sen hostıng fırmasıysan ve altı ustu 15k lık bır sıteyı 10 saat barındıramıyorsan buraya sana olumlu yazılar yazan arkadaslarla mutluluklar dılerım ne dıyımkı yedek falanda ıstemıyorum madem allaha ınancınız sonsuzdur umarım sıtenın hakkı neyse bı yerden cıkar iyi aksamlar