koysana msn loglarını herkez gorsun kopmlesını basdan asagısını koy herkez okusun , sen o beyenmedıgın 30 ytl ıcın calısıyorsun ben sana o 30 ytl gonderdıysem ve senden sıtenın 10 saatlıgıne kapalı kalmamasını rıca ettıtsem ve sen o rıcama karsılık halada sıteyı suspen edip yenı vps aldıgım yerdekı arkadasında yedegı almasına engel olduysan ve halada ben sıtemın yedegını alamıyorsam ve halada sen haklı oluyorsan dıcek lafım yok sıtemın yedegını verıceksın eyerkı o begenmedıgın 30 ytl vsvs ıse yapma bu ısı unutma sen o bırıken 30 ytl lerle gecınıyorsun
15 k bir siteyi asp ve seolu yoğun bir siteyi 10 saat daha açık tutmak diğer siteler için haksızlık olur dedim size.
Sizin keyfinize göre hareket edemeyiz dedim size.
Logları koyarım dediğim gibi
www.butur.net.tr/degmez_dunya@hotmail.com.html
kısılıksız sensın bılıp bılmeden herseye atmalayın bu konusmalar yedek vermemesınden 1 saat sonrakı konusmalardır bunun sahıdıde yenı host saglayan fırmanın yetkılısıdır o arkadasıda buraya yazdırtabılırım bakalım ozaman sahsıyetsız kısılıksız kısı kım olucak
loglarda da görüldüğü gibi yeni firması yedeği alamıyoruz dedi alabilirsiniz dedim alamıyoruz dedi birkaç kez böyle konuştuk o arada yeni firmayla ve son olarak yeni firması sitenin yedeğini msnden arkadaşa iletir misiniz? dedi.
Peki öyle yapalım madem sorun var çekerken dedik Pcye yükleyip msnden attık arkadaşa ancak 1 mb gitmişti 1.5 mb kalmıştı.
Yahudilik ile başladı hakaretler.