tam benim konu
Tüm yorumları okudum şuan Harika Avcı'dan - Alışırım parçasını açtım ister istemez insanın gözleri doluyor ölene kadar içesi geliyor.
Son yorumuna hitaben birşeyler söylemek istiyorum arkadaşım şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum bir birimize karşı o kadar sıcagız ki bir anda ayrılmak isteyebiliyorum aşkın gözü kör olsun gözlerimi köreltiyor ondan uzaklaştıgımda yaptıgı hataları (aslında hata değil ama benim degerlerime ters düşen davranışlar diyelim) kıskançlık vs. acı çektiriyor bana yeter artık diyorum ve ayrılıyorum ama o bensiz nede ben onsuz yapabiliyorum.
Ve şunu kafama iyice soktum artık; anadolu insanıyım anadolu deli kanlısıyım kendi hamurumla yoğrulmuş bir kemikten haz alabilirim. Bunu istesemde degiştiremiyorum. Sürekli acı çekmekdense ayrıldım.Kültürümüz ve inandığımız değerler aynı değil. Buraya yazdıklarımı onada söyledim. Dogru olanı yaptıgıma inanıyorum. İnşallah bitecek bu acı bu işkence.