Merhabalar değerli r10.net üyeleri.. Sorunum sitemin hit almaması ve google aramalarında çıkmaması. Bundan yaklaşık 1 yıl önce kurduğum dizi blogunu büyük uğraşlar sonucunda ilk güncellemede pr3 yaptırmayı başardım. 3-4 ay düzenli olarak yazı ekledim. Fakat bütün bu uğraşlara rağmen bir türlü günlük 300 tekil hiti geçemedim. Ve bir taraftan sinir bir taraftan "boşa çaba" düşüncesiyle siteyi kendi haline bıraktım ve yaklaşık 7-8 ay gibi bir süre siteyle hiçbir şekilde ilgilenmedim. Geçtiğimiz günlerde tekrar bi hevesle blogun tasarımını değiştirip gayet güzel bir şekilde kategorilenme yaparak dizileri eklemeye tekrar başladım (eski yazıları tamamen silerek 0 dan). Bütün sayfalarım en geç 15 dk. içinde indexleniyor. Fakat hala hit alamıyorum. Siteye bildiğim ve yapılması gereken herşeyi yaptım. Meta-tag leri uygun şekilde düzenledim, Google web araçlarından site haritası ekledim vs.. İlaveten belki yararı olur diye PCnet dergisinin bu ayki sayısında verdiği 60 TL değerindeki adwords kuponuyla sitenin reklamını yaptım. Fakat gelen ziyaretçiler sadece reklamlar aracılığıyla geliyor. Ask.com gibi arama motorlarından yavaş yavaş ziyaretçi almaya başladım. Fakat Google amcadan henüz hiçbir ziyaretçi alamıyorum. Sandbox konusunu iyice araştırdım ama sitemin sandbox da olup olmadığınıda bilmiyorum...
Site Adresi :
Sadece Dizi, Dizi İzle, Canlı Dizi, Diziizle, Dizi Seyret, Dizi Tekrarı
Yardımlarınızı beliyorum, şimdiden teşekkürler..