Sakin.. lütfen.. arkadaşlar.. iyice mesele -rep olayına dönmüş..
yok hocam mevzu o değil.. yani bu rep in amacı var.. sana katılıyorum/katılmıyorum gibi.. bu repi verirken katılsanda katılmasanda bir veriş adabı vardır..
"şu sebepten katılmıyorum/katılıyorum #nick"
ben hiç "................." gibi bir rep görmedim.. yani bana neden katılmıyorsun onuda yazda bileyim değil mi? yoksa rep gelse ne gelmese ne.. ondan sonra buradaki en haklı adam -replerde sürünür.. hiç bir bölüme giremez.. bir tek benim sorunum değil..
itraderdada var bu.. adam domain alıcam demiş almammış domaini, diğer şahısta -trader vermiş doğal olarak.. ama işe bak domaini almayan kişide -trader verdi diye öbür şahısa -trader veriyor..
sahiplenmedim göndermedim yazdıklarınızı pekte okumadım konu linkini serkan gönderdi ben serkan için girdim yazdım birşeyler sizle uzaktan yakından alakam yok - rep vermedim ama yazdım diye belki öyle sanırsınız diye açıklama gereği duydum vermedim ben ezik değilim
Dostum öyle bi söyledinki dedim herhalde bu arkadaş yazmış

ya verip vermemeside önemli değilde bir sebep yazar insanda bizde kusurumuzu biliriz..
- Bill Gates'e para gitmezse başkasına para gitmez. Çünkü kurulan linux sunucuya, PHP'ye lisans parası ödemezsiniz.
- Olayın Sergey Brin ile ne alakası var?
- PHP'deki amatörler çok yaygın olan betikleri kullandıkları ve bunlar da açık kaynak olduğu için kolayca açık bulunabiliyor. Yazılım dili ASP olan zamanında çok kullanılan betiklerde de aynı şekilde açıklar bulunuyordu. Şimdi yaygınlık PHP olduğu için PHP'de fazla.
İyi çalışmalar.
[*]Eminsin yani bill e gitmeyen paranın google gitmediğinden..
ie para kazanmazsa ff kazanmaz.. chrome kazanmaz?
bu alemde ms ye gitmeyen para her daim googlea gider..[*]olayın sergeyle alakası bu..[*]php aspye göre sunucuda daha fazla işlem yapılabilecek bir dil.. bu yüzden riski daha fazla..