attabot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adamın ne mesaj sayısı ne itrader puanı nede rep i var ama siz buna logo yapıyorsunuz!!
sonrada burda emeklerimize yazık oldu diye soyleniyorsunuz!
yapmayın arkadaşlar yahu..burada yapılan yarışmaları takip ediyorum, katılanların hepsi çok güzel tasarımlar yapıyorlar fakat ne bilim...
biras daha uyanık olun!!hepiniz iyi niyetlisiniz ama forumda köklü olmayan insanlara tasarım yaparken rahat olmayı bırakın, logolarınızda gerekli önlemleri alın!!
bence yanlış düşünüyorsun. senin gibi düşünürsek kimseye birşey yapamayız. kimseye birşey yapamıyorsak ta kimsenin itrade i fln artmaz.

eğer kişilikleri itrader ine yada rep ine göre derlendireceksen millet 3 5 tane sahte hesap açar, kendine basar rep'i basar trade'i.

yüz yüze görüştüklerine güvenemezsek nasıl olucakta trade'ine bakıp değer biciceksin. itrade i yüksek olanların hepsi namuslumu? yada msj sayısı olmayan birisi namussuz mu? burdaki şeylere göre değerlendirme yapmayalım lütfen. benim ne adam gibi trade'im var nede rep ip bu bana güvenilmiycek anlamına mı gelir? ben yarışma yapsam bunun rep'i yok osu yok diye bennim için tasarım yapmıcakmısınız?