Onermiyorum !! ayrica bu sekil paylasimlarida onermiyorum
Neden Mi: size link atabilecegim bir cok turklere kufur eden ingiliz alman siteleri var zaten hack alininda dunyanin en lamer ulkesi durumundayiz vede internet dunyasini pisleyen turk webmasterler bi cok hatta girdigim butun bloglarda adamlar bu nedir konuyla tsk edmenin alakasi var geri zekali hattabide kufur ediolar bizimkilerse altina aynen sunu yazmis thanks admin thnk thanks you ikincide bi baskasi soyle bi post atmis turkler kadar pislik bi webmasterler yok arkadaslar internet dunyasinda adimizi kariyerimizi paylasim yapmak adina pisletmek zorundamisiniz benim bildigim konuyu okursun ve konuyla alakali aciklayici bi yorum yaparsin bize kufur edilen yerlerde hatta hemen hemen pr ve taninann butun yabanci bloglara turk webmasterlere kufur edilmedik yer yok en azindan engelleyin bunlari konuyu dagitiyolrlar madem yabanci diliniz yok alin 5 site hafifilink degisimleri ile sitenizi kasin eger param yok diosan dilimde yok diyorsan kimse tip okumadan doktor olmaz kardes tip okumuslarin yaninda gir modoratorluk yap dunyaya 3 kurusluk siten icin bizi rezil edmektense (sayet ben bi webmaster degilim amacim sadece vakit gecirmek vede bunlarin cogunu bende yaptim bi kac ufak sitem var sanki bi karim olcakmis gibi ama sunuda anladimki turk e edilen en kucuk kufur 20k lik sitenin ban yemesinden daha zor ) lutfen mod arkadaslar bu tur paylasimlari kapatalim kimse yanlis anlamasin ama 4 dil de ookudugum makalelerde bizim turkler hakkinda olumlu hic bir sey bulmadim [ 3 KURUSLUK BACKLINK ICIN TURKLERE KUFUR EDDIRMEM EDDIREN 3KURUSLUK BACKLINK KADARADIR