20k Hitiniz varsa
info@bicok.com a pop up reklam için kaç ytl para istediğinizi belirtin anlaşma olursa 2 gün ücret dahilinde deneme yaparız memnun kalırsak devam ederiz şayet dediğiniz gibi 20k ise memnun kalırız bilirsiniz bazıları 5k olan siteyi 50k diyor akıllı çok kusura bakmasın arkadaşlar mecburen deneme yapmak zorundayım ben siteme güveniyorum ben sitemi biliyorumla olmuyor malesef güvenen 2 gün denemeye güvenir 2günlük ücret peşin ödenecektir ***** site vs fark etmez 2 günden sonra anlaşma yapılırsa aylık ödeme yapılacaktır sadece pop up banner msn pop up vermiyorum lütfen msn yolu ile iletişime geçmeyin msn deki personelimiz reklam konusunda bilgisizdir mail yoluyla ulaşabilirsiniz ancak msn deki personelimizin yazacağı şey şudur reklam konularında
info@bicok.com a mail yollayınız Hitim az sayıldı eksik sayılıyor derdiniz olmaz birileri gibi reklam bütcelerini yüksek tutup 3te bir 4te bir sayarak insanları aldatmayız biz peşinen siteyle anlaşırız mantıklı fiyat verin daimi çalışmak her ay düzenli pop up tan para kazanmak isteyen mantıklı fiyat verir uçmayın