Öpülme konusunda bir iki şey söylemek istiyorum yüksek müsadenizle.
Bundan 3 yıl önce bir datacentera serverlarımızı getirdik. Önce 1 mbps aldık, bir süre sonra sıkıştığını fark ettik kapasite arttırımı yaptık. peş peşe sürekli arttırdık. 5 mbps 'e geldik . 1 mbps 220 ytl idi. 5 'e gelince 160 ytl yaptılar. +kdv. bu esnada 5 mbps 'de dahi hat sıkışıktı.
Tabi o maliyeti uzun süre kaldıramadık . oradan ayrıldık. sonra bir baktık geçtiğimiz yerde 1 mbps bizim servelraırmıza yetiyor da artıyor. canavar gibi çalıştı.
2 yıl boyunca çok fena öpmüşler. Bir de dedice özel trafik veriyorlarmış sözde. Çok fena ahımı aldılar. Düşündükçe sinirden yerimde duramıyorum. Gidip vurasım geliyor. Çünkü gerçekten çok fazla zarar verdiler.
Yeni geçtiğimiz yerde 3 ay son çıkmadı sonra kesintiler başladı. Artık her hafta sonu kesinti bekler olduk.
Ciddi müşteri kaybı yaşadık.
En son Netinternet Osman Bey ile tanıştık. Sağolsun kendisi çok yardımcı oldu. 8 Aydırda huzur içindeyim.
14 Ocak 2002 kuruluş tarihimiz. 7 yıldır hemen hemen tüm isp 'lerle tanıştık.
Şimdi beyler. İster kabul edin ister etmeyin. Benim yaşadığım stresi hiç biriniz uzaktan yakından bilemezsiniz. 8 Aydır mars dc 'de netinternet 'te sorunsuz hizmet alıyorum. Acaba hat gitti mi ? müşteriler kızacak mı derdim yok. Çok huzuluyum. kendimi işime çok rahat verebiliyorum.
Bu sebeplerden dolayı Mars Dc 'ye karşı yapılan konuşmalarda kayıtsız kalmam söz konusu değil. Ortada ciddi güzel bir hizmet var ve bu hizmetin karalanmaya çalışmasına karşın yazmadan durmam.
Birileri yalakalık diyecek ama uzaktan yakından alakası yok. Aldığım hizmetten memnunum. Benim gibi bir çok müşteri de memnun. sorun olsa müşteri sayısı artmaz azalır. Her gittiğimde mars dc biraz daha büyümüş görüyorum.
Selçuk Bey ve Ekibini Ayrıca Osman Bey ( Netinternet ) ve ekibini tüm kalbimle kutluyorum. bol kazançlar diliyorum.
Saygılarımla,
Hikmet GÜNGÖR
Not : İsteyen yalakalık desin hiç umrumda değil. Biz iyi hizmet alıyoruz. Helal olsun.