1 sene önce teklanın 1 mbit hattı 110 TL den alıyordum ve sizinle 3 kişi gelip görüştük. Görüştüğümüz zaman teklan bizi öpüyor tarzında kelime kullandığımı hatırlamıyorum.
Teklandan sonra marsa geçtik evet sonrasında sizinde fiyatlarınız pahalı gelmeye başladığından dolayı ve 2 defa peş peşe kesinti yaşadığımızdan dolayı ayrıldık ve uygun fiyatlı olduğu için gri ile çalışmaya başladık.
Ne profilo benim nede başka dc. İkinizin arasında çekişme beni ilgilendirmez ve umrumda olmaz. Bu durumdan kendi dc si olmayanlar faydalanır buda benim işime gelir

Kıskanma olayınıda tersden anlamışsınız. marsı kıskananlar için yazdığım bir yazı...
Sizin paranız bizden çoktur daha çok satış yaparsınız. Ben kredi çekerek yatırım yapmam elimdeki imkanlarımı kullanırım ve emin adımlar ile ilerlemeyi tercih eden birisiyim.
Çok Şükürde bugünde 15 in üzerinde makinamız var.
hala sunucuların e-mail gönderememe hatalarını datacenterdaki teknik elemanlar düzeltiyor ise gerçekten tebrik ederim sizi.
şimdi biri pm atmış ona gülüyordum mesajın üzerine tam oturdu. bu adamlar fsck yapmayı bilmez sunucuları nasıl olsun demişler.
neyse.
söylediğin çok doğru SENİ KESİNLİKLE İLGİLENDİRMİYOR bazı konular, ama kafandan uydurdukların ile konuşuyorsun ve bunuda burası forum istediğimi söylerim diyorsun ya. bende ona laf ediyorum sadece, kimsiniz ki laf edebiliyorsunuz?
şimdi konuyu yeterince kirlettik sanırım. seninde benimde kim ve ne olduğumuzu herkes bildiğine göre boşu boşuna bana laf ettirtme. varsa bir derdin düzgünce insan gibi konuşur çözersin. çamur at izi kalsınlarda gördüğünüz üzere cevap verdiğim için bunlardan vazgeçmeyi beceremiyorsanızda susun.