Anladığım tek şey, işinize geldiği gibi ASIL SİZİN KIVIRIYOR OLDUĞUNUZ. 1 sene önce mars'a gelip abi yandık teklan bizi öpüyor diyerek rica minnet ediyordun, sonra mars kalın geldiği için profiloya döndün. çok değil 5 gün sonra da başkasına gideceksin.
Şimdi istersen mızmızlanmayı kesip bu işe 90 gün süre verelim. bakalım kimin boyu uzayacak 90 günde izleyelim.
Hatta gel bugün marsın içinde kaç sunucu var bir sayalım, profiloyuda sen söyle, 90 gün sonra tekrar sayalım bakalım kim nekadarlıkmış
Kıskanma lafıda cidden komikmiş. Kimi kıskansınlar? 5 kuruşluk ticareti beceremeyen gri yi mi? 1 senede 10 tane sunucu müşterisi kazanamayan sizi mi?
1 sene önce teklanın 1 mbit hattı 110 TL den alıyordum ve sizinle 3 kişi gelip görüştük. Görüştüğümüz zaman teklan bizi öpüyor tarzında kelime kullandığımı hatırlamıyorum.
Teklandan sonra marsa geçtik evet sonrasında sizinde fiyatlarınız pahalı gelmeye başladığından dolayı ve 2 defa peş peşe kesinti yaşadığımızdan dolayı ayrıldık ve uygun fiyatlı olduğu için gri ile çalışmaya başladık.
Ne profilo benim nede başka dc. İkinizin arasında çekişme beni ilgilendirmez ve umrumda olmaz. Bu durumdan kendi dc si olmayanlar faydalanır buda benim işime gelir
Kıskanma olayınıda tersden anlamışsınız. marsı kıskananlar için yazdığım bir yazı...
Sizin paranız bizden çoktur daha çok satış yaparsınız. Ben kredi çekerek yatırım yapmam elimdeki imkanlarımı kullanırım ve emin adımlar ile ilerlemeyi tercih eden birisiyim.
Çok Şükürde bugünde 15 in üzerinde makinamız var.