Sizin attığınız pm ye karşılık cevabım aynı şekilde geçerlidir.
Ayrıca ben sizi profilo için aramadım. Sizi gri telekom için aramıştım ve artık gri değil profilo ile çalışıyoruz ve bizi tercih eden müşterilerimizde bizde çok memnunuz.
Ben servermaestro yu aradığım zaman siz neden telefona bakıyorsunuz biraz daha satışı artırmak içinmi?
Sonuç olarakta ben kafamdan veya bazı insalar gibi bir yerimden uydurmuyorum. Servermaestor 'nun size ait olduğunu biz değil sizin çalışanlarınız söylüyorsa sizinde burda atıp tutmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.
@hikmetg
Ben meyve veren ağacı taşlamıyorum öyle birşey yapacak ahlakta bir insanda değilim. Sadece saygı çerçevesinde bazı şeyleri tartışıyorsak bu meyve veren ağacı taşladığımız anlamına gelmez. Selçuk bey ve ekibi çok iyi çalışıyorlar doğru ama bazı şeyler çok yanlış ilerliyor bunlarıda yakında görürsünüz zaten...
Aynı şeyi tekrar ediyorum. İster anlayın, ister keyfinize göre kıvırın.
Servermaestro benim değil, dileyen gider görüşür.
Bir derdim yada yalanım olsa telefona ben çıkıp adamlar şuanda yok deme zahmetine girmezdim.
Ama şu bir gerçek, çok pis kuyruk acısı görüyorum ve bu daha başlangıç sizinde söylediğiniz gibi bunu herkes bunun nedeninide görür zaten
Mars'ın bayileri + müşterileri 2009 da en iyi şartları alıcak, en uygun şartları sunacak. Hoşunuza gitsede gitmesede. Servermaestroda bu bayilerden biri hoşunuza gitse de gitmesede