roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten kalın kafalı insanlara laf anlatmak çok zor.

3 gün önce Servermaestroyu arayıp profilodan bıktık ettik diyen, benden 5 gün sonra ara, servermaestrodakiler ile görüş çok istiyorsan yardımcı olsunlar cevabını aldıktan sonra hala 15 yaşında çocuklar gibi laf ima edebilmek gerçekten ayrı bir beceri istiyor.

bunuda geçtim, yine o kalın kafalı insanların şunu anlaması gerek. ben 20 mbit'i 650 liradan satarsam 3 ayda ucuza satış yapabilecek hiç kimse kalmaz. servermaestro 2 senedir ucuza satıyor, ben satmış olsam burada hepinizin kulaklarına kadar sokardım 20 mbit hattı 650 liradan.

bilmiyorsanız uydurmayın. illa uyduracaksanızda zekayı kullanıp mantıklı birşeyler uydurun.

Sizin attığınız pm ye karşılık cevabım aynı şekilde geçerlidir.

Ayrıca ben sizi profilo için aramadım. Sizi gri telekom için aramıştım ve artık gri değil profilo ile çalışıyoruz ve bizi tercih eden müşterilerimizde bizde çok memnunuz.

Ben servermaestro yu aradığım zaman siz neden telefona bakıyorsunuz biraz daha satışı artırmak içinmi?

Sonuç olarakta ben kafamdan veya bazı insalar gibi bir yerimden uydurmuyorum. Servermaestor 'nun size ait olduğunu biz değil sizin çalışanlarınız söylüyorsa sizinde burda atıp tutmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.

@hikmetg

Ben meyve veren ağacı taşlamıyorum öyle birşey yapacak ahlakta bir insanda değilim. Sadece saygı çerçevesinde bazı şeyleri tartışıyorsak bu meyve veren ağacı taşladığımız anlamına gelmez. Selçuk bey ve ekibi çok iyi çalışıyorlar doğru ama bazı şeyler çok yanlış ilerliyor bunlarıda yakında görürsünüz zaten...