belki mağza sahibinin düşündügü şey indirimdi ama bizim milletimizin bu indirim kelimesinden ne anladıgını bilemiyorum indirim 12 ile 1 arası olacaktı 12 de magza bombostu dısarıda kucakları dolu ınsanların ellerındekı kıyafetlerde halen o magzalarda gordugumuz guvenlık chipleri duruyordu buda demek oluyorkı kasaya bile ugramamıslar dışarıda gordugum yaklasık 20 yaşlarında bir gencin elinde Sarı bir bayan kaprisi vardı ve üzerine tutuyordu bana olurmu diye bunuda gördükten sonra anladımki secemece degil eline ne gelirse almış vatandaşımız heleki en çok güldügüm olay alışveriş merkezinin kapısında igne atsan yere düşmeyecek şekildeyken yaklasık 50 metre ileride direkt maghzanın oldugu ikinci kara giriş yapılan yandaki griş kapısı bomboştu yandaki giriş kapısından elimi kolumu sallaya sallaya girdim içeri gerçi içeri girdigimde aklımın ucunda bile yoktu birşey almak ama insan yinede görmek istiyor ne oluyor ne bitiyor diye :d içeri girdigimde adamın birisi cansız mankeni kucaklamış görütmeye calısıyordu başka birisi vitrinde duran süs dalları olurya bir cam vazo içerisine koyulur yaklasık olarak 2 metre boyundaki dalları almış götürüyordu dün gece bir daha gördümki bizim milletimiz indirimin ne manaya geldigini bilmiyor magzanınsahibi gerçi bunları düşünerek bu tarzda bir indirim yapmıştır ama ben dışarıdan baktığımda çalınan mallaramı şaşırayım magzanın talan edilmesinemi giyimden ziyade millete iyilik yapan bir insanın magzasının alt üst olmasınamı şaşırdım inanınki bizim milletimize ne iyilik nede indirim yaramıyor