Sinirlendigim tek kısım buraya sikayet konuları acılması bi cogu gereksiz yok o vurdamı yok bu şurdamı diye. yardıma gelince bildigim kadarıyla her insana yardımcı olurum hostingde veririm ücretsiz vps bile veririm ama yaşattıgımız sorunları bizimle paylasmak yerine bizimle çözmek yerine buraya konu açıyolar buna gerek yok hosting firmaları bi ton sistemlere para veriyor ticket atsınlar v.s cep telefonumuz var sabit telefonda msnden cevrimdısı olsam bile yazabilir. ama burası bana göre degil. kusura bakmayın baya baya stresli günler geçiriyorum.
konu sahibi gelince istiyosa ödemesini geri yapıcam veya hosting olarak sunucumda 1 yıl ücretsiz barınabilir
Ben basta alirken hiz benim icin cok onemlidir demistim. Dikkat ederseniz,ben elimden geleni yapmaya calistim. Ticket atin diyosunuz,sunucu gitmis nereye hangi siteye ticket atiyim? pm. atin diyosunuz,attim ama aktif oldugunuz halde bi cevap bile vermediniz. Msne geldiniz,5 sn. cevrimici olup gittiniz. Ben bi musteri olarak daha ne yapayim yakup kardesim

Senin sorununu az cok anlarim,bende sistemciyim cunku,ama sitelerim benim azda olsa gelir kaynagimdir. Ben ne dedim sana en basindan?
"Bu aralar ekonomik skntidayim. Reklam gelirlerinden kazanir kazanmaz sana yillik paranin tumunu tamamliycam" dedim. Ama goruyorum ki,toplamda 10 gun siteler kapali kaldi. Benim sitelerim kazanmazsa,sende kazanamazsin.Sana verdigim paranin açı degilim. Cunku karsiliginda azda olsa(20 gun kadar) hizmet aldim. Herneyse, sanirim yeni reseller alicam.