Site adresi: iphone-turkey.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 170TL
Sitenin aylık getirisi: Şu ana kadar hiçbir reklam ürünü (Adsense, Reklamstore vb.) kullanılmadı.
Sitenin açılış tarihi: 24-Ekim-2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji Forum, Blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: Sitenin düzenli olarak ziyaret istatistiği tutulmamıştır, fakat, "Google Analytics" raporlarına göre sitenin Aralık ayı ziyaretçisi; 41649!
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
* Apple iPhone, iPod Touch ( iTouch ), Uygulamaları, Oyunları, Haberleri, Jailbreak, Unlock ve Dahası - vBulletin Türkçe Destek Platformu ----> PR3
* Apple iPhone, Apple iPod Touch ( iTouch ) Uygulamaları, Oyunları, Haberleri ve dahasi ----> PR3
* Apple iPhone / iPod Touch ( iTouch ) Oyunları - Apple iPhone, iPod Touch ( iTouch ), Uygulamaları, Oyunları, Haberleri, Jailbreak, Unlock ve Dahası ----> PR2
* Yeni Başlayanlar - Apple iPhone, iPod Touch ( iTouch ), Uygulamaları, Oyunları, Haberleri, Jailbreak, Unlock ve Dahası ---> PR2
Liste böyle uzayıp gidiyor...
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.
Hosting dahil midir: Dahil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Ücretsiz Blog Ve Ücretsiz Tasarım Kullanılmaktadır ( WordPress )
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ücretsiz Blog Ve Ücretsiz Tasarım Kullanılmaktadır ( WordPress )
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Siteyi zaten gittigidiyor.com 'dan aldım. Tamamen baştan yarattım ve işletiyorum. Site için trafik ve PR yarattım. Değerini ve gelirini yükselttim. Şu anda ise yeni projeme sermaye için satışa çıkarıyorum.

vBulletin maalesef Lisanslı değil. Siteyi normalde, satmayı düşünmediğim için, lisanssız kurarken tereddüt etmemiştim.

Myphpbb forum yeni kaldırıldı. Kaldırıldığı andaki üye sayısı 3.000 idi. Şu anda ise vBulletin forum ve vBSEO kuruludur.

İlk mesajımın olduğunun farkındayım. Kafasında bu yüzden soru işareti olanlar, rahat olamayanlar için gittigidiyor.com üzerinden satış yapabiliriz. %90 Mülteri memnuniyeti ile 38 işlemli kullanıcım mevcut.
Soruları özel mesaj ile sorabilirsiniz.