Konu
BilgiliHost İnternet Hizmetleri
18-01-2009, 02:45:53
rSl
Üyeliği durduruldu
Merhabalar;
BilgiliHost internet ve bilişim hizmetleri olarak 2008 yılının ağustos ayında kurulduk.
İlk başta,araştırmalarımız oldu.Bu işe merakla başladık.. merakla çıkarız dedik.
2008'den öncede hep araştırma dönemindeydik.Bu dönem bitince hemen işimize kurulduk.İlk başta
kurumsal olmadığımızı belirtmek isterim.Fakat işimizi kurumsallar kadar ciddiye aldıgımızıda
belirtirim.Mademki bu işi yapacağız "Home office" ile çıkalım yola dedik.Ve home office'yi
yaptık.Aslında ilk başta tek devam etmekteydim.
Hala tek başınamı devam etmektesin ?
Tabi ki hayır.Yanıma hayla çok sevidiğim arkadaşımı aldım.
Forumdaki adı ve nickiyle ErdeM..
Erdem bana "05-01-2009, 00:01:35"de katıldı.Onla devam etmekteyiz bu işi yürütmeye..
Konu linkide :
https://www.r10.net/hosting-sirketler...slamistir.html
Peki faaliyet belgeniz var mı ?
Tabi faaliyet belgemiz var.Aşagıda iletişim bilgilerimi verdigimde görebilirsiniz.
Peki sabit telefon numaranız var mı ?
Hayır yok.Kurumsal değiliz diye belirttim.Ama gsm,ticket,msn desteği sağladıgımız için
büyük bir eksiklik olmuyor.
Peki datacenter olarak hangisini kullanıyorsunuz ?
Datacenter olarak
Radore
'yi tercih ettik.Oldukca kaliteli hizmeti sayesinde.Bizde
müşterilerimize kaliteli hizmet sunabilmekteyiz.Ayrıca Windows 2008 Server kalitesiyle hostinginiz barındırılır.
Hizmetlerimiz;
Alan Adı Tescili
Firmamız alan adı tescili konusunda resellerclub bayiliğini kullanmaktadır.
DNS Yönetimi vb.. hizmetleri ücretsiz sunmaktadır.
Hosting Hizmetlerimiz;
Hosting Hizmetimizde ek olarak avantajlarımız şunlardır;
SMSSend
Tamamen kendimizin sunucuya entegresinden oluşan bu yazılım.Sitenin bağlantısı gittiğinde,yedekler alındığında müşterimize otomatik sms gönderir.
Yedekleme
Tüm siteler her akşam 00:00 arası yedeklenir.Bunun yanı sıra kullanıclarımız kendileri FTP yedeği alabilir.
Ücretsiz Kurulumlar;
Tamamen kendi firmamız tarafından geliştirilen yazılımlarımızdan müşterilerimiz ücretsiz olarak yararlanabilir.Ayrıca hazır cms kurulumlar(Wordpress,PHP Fusion,PHP Nuke,Joomla vb..) ücretsiz yapılır.
Web Tasarım Hizmeti;
Tasarımlarınız tamamen bilgilihost güvencesiyle özgün olarak yapılmaktadır.PHP,ASP dilleriyle oluşturulan tasarımlarınız sadece 1 domain'e lisanslanarak güvenliğiniz sağlanır.
Home Office'den Görüntüler
Sitemiz şu an kapalı.24 saat içinde aktif olacaktır.Eski temamı satarak Emre AŞAN'ın(
ShiftTasarim)
teması satın alınmıştır.
İletişim Bilgileri;
YER SAĞLAYICI FAALİYET BELGEMİZ :
1178
YER SAĞLAYICI FAALİYET BELGE RESMİ :
[media]http://www.aspdestek.gen.tr/belge.png[/media] linkinden bakabilirsiniz.
Web Sitemiz :
BilgiliHost İnternet Hizmetleri
Satış Öncesi Destek :
destek@bilgilihost.com
Satış Sonrası Destek :
bilgi@bilgilihost.com
GMS :
05543916363
Fax :
0(212) 280 98 67
Saygılarımla
Resul Korkmaz..