günde 10 kargo yapıyoruz yaklaşık olarak Türkiye içi Yurt içi kargo, yurt dışı Dhl şirket anlaşması vs. yaparsanız adresten alırlar ve ek ücret yansıtmazlar iki şirkette.
Başımdan gecen bazı kargo olaylarınıda anlatayım,
Express kargo ile ilk kez bir kargo gönderdim şubeden teslim ettim gönderdiğim yerde şubesi yokmuş bildikleri halde ürünü teslim aldılar ve ürünüm bana 1 hafta sonra geri geldi.
Aras kargo şubeden teslim etmek için şubelerine kadar gittiğim halde telefonda arkadaşları ile görüşmeyi bırakııp paketi alamadılar. İst-Ank 3 günde götürüp getiriyorlar.
Mng kargo ise 1 hafta önce paket geldi izmirden kargo dağıtımda görünmesine rağmen 2. gün ulaşmadı ertesi sabah şubeyi aradım adresini bulamadık dediler bende tamam şubede kalsın ben alayım dedim şubeye gittim kargom yine dağıtımdaymış hanfendiye sordum adresi bulamadınız neden yine gittiniz sömylediği cevap aynen söyle dağıtıma yetişmedi az önce adresi bulamadık dediniz dedim yanlış söylemiş arkadaşlar dediler herneyse kargom şubede olması gerekirken dağıtıma göndermişler ve 1 saat beklettiler.
Uzun lafın kısası Yurt İçi