Kusura bakmada o verdiğin düzenlenmiş temanın düzenlediğin yerini sorabilirmiyim? Aynı temayı bende kullanıyorum ve temadaki onlarca sorunu kendim düzelttim. Ama senin düzenledim dediğin temada hiçbir css düzenlemesi yapmamışsın. Önceki yazılar sonraki yazılar ana sayfa bağlantılarını düzeltmemişsin. Yorum formu iede yana kaymış. Sorun küçük bir css kodla çözülüyor. Onu düzeltmemişsin. Sadece temayı alıp ana sayfa gibi öğeleri türkçeleştirmişsin. Headere bi resim eklemek çok basit bişey zaten ayarlardan gözattan resmi seçiyosun o kadar..
Yani eğer bir temayı en fazla bu kadar düzenleyebilme yeteneğin varsa sana 1 kişiden bile iş alamayacağını garanti edebilirim. Çünkü daha 3 dakika blogger kullanan birisi bile senin düzenlediğini söylediğin şekli rahatlıkla yapabilir.
Ayrıca blogumu takip ettiğin için teşekkürler ama keşke alıntı yaptığın yazımı kopyalamadan önce bana bi sorsaydın. Yapacağımız işi ciddiye alalım ve iş ahlakına uyalım lütfen
Ayrıca itraderlerinide inceledim. Millete paintte yaptığın logoyu satmaya çalışıyomuşsun

Bu kadar amatörsen bence parayı marayı boşver kendini biraz geliştir o zaman bu paranın onlarca katını kazanırsın.