Arkadaşlar bi projeyi hayata geçiriyorum ama işler pek istediğim gibi gitmiyor.Bütün spor karşılaşmalarını bedava izle,nba maçlarını yükle,dünyanın dört bir yanındaki golleri izle sitem bu.Şuan için html ile işi götürüyorum ama deyim yerindeyse anam ağlıyor.Çünkü her gün kalkıp maç isimlerini giriyorum.Sonra maçın 2-3 saat kala linkleri giriyorum.Nba maçlarının videosunu bulup linklerini koyuyorum.Dün atılmış golleri bulup ekliyorum.Ve bunu hem türkçe hem de ingilizce yapıyorum.Bu nedenle sürekli html gir ftp klasörüne at zor oluo.Tamam bütün işlerin zorluğu var bir de sürekli bilgisayar başında html ile oynayarak geçiyor.Ben bunlara razıyım ama bir de bu yetmezmiş gibi google da zor bulunuyorum.Gerçi daha link değişimi filan yapmadım ama.

Sonuç olarak bu tema ile mi kalıyım.Yoksa bu tema zaten basit diyorsanız hangi yazılıma geçeyim.Wordpress diye düşündüm ama benim konuma uygun script bulamadım.Joomla! da da güzel script bulamadım ve daha bu işlerde yeniyim biraz ondan gözüm korkuyor.Vbulletin lisans sorunu var.Phbb kuramıom çünkü hostum win host ve desteklemiyor.

Ya valla düşün düşün çıkış bulmadım.Ne dersiniz ne yapayım.?