İmzamda bulunan makale ceviri bölümüne yazdıklarımı yazıyorum. Arkadaş zor günler geçiriyor ailesi ile problemleri var ve para göndermiyorlar.. Çok küçük bir ücrete part time çalışıyor. Umarım ufakta olsa yardımda bulunabiliriz.

Alıntı
İngilizce matematik 4. sınıf ögrencisi bir kız arkadaşım maddi durumu kötü olduğu için en azından destek olabilmek için bu başlığı açıyorum. Arkadaşım ingilizce matematik bölümü okuyor ve 2 yaz amerikada dil eğitimi için çalışmaya gitmiştir. Şuan maddi zorluklar yaşadığı için aracı olmak istedim. Kız olduğu ve ailesi ile sorunları olduğu için zor durumda...

Ücret hakkında hiç bilgim yok. Kaça yazar, kaça yapar demezseniz sevinirim çünkü piyasa hakkında bir bilgim yok ve o kişide sanal alemle alakası olmayan bir kişi.

Hem ingilizce makalelerinizi yazdırıp hemde arkadaşımızın okuluna destek olabiliriz. İhtiyacım olmadığı halde bu kişiye destek olmak amacı ile başka kişi vermiş gibi makaleler yazdırıyorum. Umarım zamanında okulda yada başka yerde maddi zorluk çekmiş kişiler küçükte olsa bu arkadaşımıza destek olacaktır. Sanki dileniyor gibi oldu ama durumu anlamanız için açık açık yazdım...

Teklifleriniz dalga geçecek miktarlarda değilse arkadaşa iletip çeviriyi yaptıracagım...

Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi günler