Bir gun bu alem dönecek bir gun bu dunya duzelecek bir gun muslumanlar ellerinde gucle size size dönecek.
Biz elimizde bilgimizle ancak bu insanları yene biliriz. israyilliler museviler küfür ve hakareti bile haket miyorlar.
Onlar bu dunyadan bir şey alamamıs kisiler ve varlıklardır. insan olmanın ne olduğunu bilmeyen kisilerdir.
Bu eziyetler musluman deyil dinsize bile yapılmaz.
Nerde gorulmus musevi bebelerini muslumanların katlettiği.
İsrayilliler neyi kanıtlamaya çalışıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar.
---------------------------------------
Bebe öldurmek ne zaman şart oldu.
Bebeden trörist olmaz.
Bebeden dusman olmaz.
Bir gun herşeyin bedelini ödeyeceksiniz.
Moğolların eskibir ata sözü vardır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Bir Yavruyu Asla Küçümseme ve Ezme - Çünkü O Yavru Kaplan Yavrusu Olabilir.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tüm Dünya R10.net ve Arkadaslar İsrayile Hayır. Diyorum ve Bu saat itibariyle Avatarımı Karartıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkezi ve Her Kesimi İsrayile Hayır"a Davet Ediyorum.
Bu Konuyu Açan Arkadaşa Teşekkürü Borç Bilirim.
Destekçi Olan Arkadaslarıma Minnetlerimi İletirim.