Selam Arkadaşlar Bu Konuyu Nereye Acacağımı Bilmiyordum Burda Coderler Genelde Aktif Oldugu İçin Buraya Actım Mazur Görün

Sorun Şu Simdi Bir Radyo Portal Yapıyorum Radyo İp Adminden Ekliyosun Radyo Yayın Yapıyosun Dj Paneli Falan Hersey Mevcut Full Admin Otomasyonlu

Şimdi Bu Portal a Ben Bir Modul Yazdım Modul Söyle

Adminden Eklenen Sanatcı Tarzını Menu Olarak Sol Kısıma Cektim Menulere Tıklanınca O Tarza Ait Sanatcılar Cıkıyo O Sanatcıların Resminin Ustunde Altında Butonlar Mevcut Biyografi Ve Albumleri Diye Birine Tıklayınca Kendi Kaleminden Yazılmış Biyografisi Cıkıyo Albumlerine Tıklayıncada Albumun İçeriğinde Olan Şarkıların Listesi Cıkıyo Ve Bu Listedede Aynı Sekilde Resim altı Üztü Butonlu Oluyo Birinde Albüme Ait Sarkının Sözleri Birindede Dinle Olayı Oluyo

Bu Modulu Yazdım da Bir Kac Arkadaş Yasal Olmadıgını Söyledi

Şidmi Şarkı Download Olayının Yasal Olmadıgını Biliyorum Ama Dinletme Olayı Gercekten Yasak mı ?

Ve Bir Cok Site ttnetmuzik dahil Dinleye Biliyosun Bunlar Nasıl Dinleye Biliyo Bu Scriptı Bitirdikden Sonra Satışa Sunacağım

Eger Gercekten Yasaksa Dinletme Olayını Koymayacağım

Bu Olay Hakkında Gercekten Bigi Sahibi Arkadaşlardan Lütfen Ricalarımla Soruma Cevap Bekliyorum

Saygılarımla