saho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya meb in php asp demesi hiç birşey ifade etmiyor benim için - rep fln da vermedim varsa söyleyeceğin çıkar söylersin eziklik - rep ezik böyle içinde bişr sürü söyleyecek şeyi oluyup söyleyemeyenlerin topluluğu...
herneyse israil vs. o olaylar çok abartı ama asp-php nin zaferi değil bencede seko nun dediği gibi ihtiyaç

vallahi ben rumuz söylemedim burda.. yazdığımı gören var mı?
lafımı ortaya koydum birisi çıkıp sahiplendi..

sorun -rep değilde -rep verince başı göğe erenlerde..
çok önemli birşey olur verirsin.. adamlar alışmış sağa sola - veriyor işte.. (bunuda birisi sahiplenecektir.) ne yapsın hayattaki tek zevki bu..

sen veya bir başkasının verdiği - veyahut + benim için onur meselesi değil ancak - verirken nick yazarsın + verirkenki gibi.. neden verdiğinide belirtirsin..

öyle nuke atan bebeler gibi bas ..... yaz gönder yapmazsın..
alınan alınsın.. sözümü ortaya koydum.. sahibi çıkıp cevap verir elbet..

ayrıca bu konu büyük ihtimal ihtiyaçtan olan birşey.. devlet win çalıştığı için oluyor..
ancak ff ile girilemeyen bir kaç devlet sitesi daha gördüm.. bu gariptir işte.. yani adam bunu düşünmemiştir diye iyi niyetle yoruyorum.. altında kötü amaçlı birşey aramak istemiyorum..

çünkü bende herşeyimi ff e göre yapıyorum ve hiç ie de bakmıyorum.. sonradan es kaza bir ie açan söylerse farkediyorum bunu.. o yüzden o konu sanırım bu tarz birşeydendir..