Öncelikle okuyan, yorum yazan ve iyi niyetleri için herkese teşekkür ediyorum, çok sevindirdiniz

KeWeLL19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam orada başarılar sana.Tek merak ettiğim bukadar övdüğümüz yabancı ülkelere gidenler neden sanala veda ediyor yurtdışında internet mi yok genelde hep forumda takip ettiğim yurtdışındakilerde bi internet sorunudur gidiyor şaşırıyorm oradaki yaşamı bilmediğimden tabi.Bizim burda master doktora yapan arkadaşlar paso internette
Yurt dışında sorumluluklar daha fazla oluyor, uzaklara bir amaç için gidiyorsun ve bu amaç doğrultusunda daha çok yusuf yusuf modunda çalışıyorsun

Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gitmeden görüşelim abi, allaha emanet ol şimdiden.
Merak etme abi bir görüşme ayarlarız görüşürüz

Programmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gidişin olsunda...............
yine gel
abi msnden konuştuk gerçi baktın kızlar güzel felan bi Msndemn yazmana bakar atlar gelirim valla
Yolun açık olsun
Sen kendini hazırla diyecem Barış ama üzgünüm kızlar için İngiltere yalnış yer İsveç, Finlandiya, Norveç felan bakın

hitlad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim benim yolun açık olsun , seni çok özlicem allahtan msn denen şey var. Oralarda kendine dikkat et karı kıza çok takılma tez bitir gel şu masterı kendine çok iyi bak
Teşekkürler öndercim, İzmire gelemedim ama inşallah yazın kısa bir süre gelince gelirim yanına