İnternet aleminin her daim içinde olan zaman zaman ufak kodlar yazan biri olarak niye benim web sayfam yok deyip bir
Online Oyun sitesi açtım. Önceleri amacım tamamiyle kişisel bir uğraş yaratmak olduğundan link bağlantılar harici hiç bir google reklamı koymadım. Sonra sıkılıp siteyi takip etmeyi bıraktım. Geçen üç - dört ay boyunca ziyaretçilerimin arttığını gördüm. Adsenseye baktım terkedilmiş bir site için ehh diyecek kadar gelirde getirmişti. Bende bir kaç reklam filan koyayım dedim. Aynı dönem işlerin yoğunluğundan pek ilgilenemedim. Bir ay sonra baktığımda. Hesabım 50-60$'a dayanmıştı. Bende gün ve gün takip etmeye başladım. Ne varki zamanla ziyaretçi sayım ve tıklama oranları düşmese de verdiği oran düştü. Hele hele İlk yüz dolarımı almaya yaklaştığım şu günlerde yerlerde sürünür oldu. Ödeme konusunda senin kadar tecrübeli olmadığımdan karşılaştırma şansım olmamıştı. Belkide adsenseye giriş yapıp ödeme bilgimizi kontrot etme sıklığına göre değerlendiriyordur :-)) Ne zaman arayı açsam işler değişiyor.