Gerçekten güzel bir konuya deyinilmiş. Fakat son zamanlarda yada son senelerde görüyoruz ki dışarıdada iç acıcı ferahlatıcı birşeyler yok. Bakıyorsun iyi arkadaşım en samimi dostum diyorsun birde bakmışsın bataklığın içerisindesin bunuda göz önünde bulunduran varmı? Silahi düşünecek olursak savaşlarda kullanıldığı zaman yada yararlı işlerde yararlı yerlerde kullanıdığı zaman çok işe yarayan bir alettir fakat, Kötü amaçlı örnegin , Hırsızlık vesaire gibi yerlerde kullanıdığı zaman gerçekten kötü bir hal alıyor. Bİlgisayar veya internette böyledir kullanmayı bilirsen Maddi, manevi gerçekten sana kazanç sağlıyabilir . İşin sırrı ney ona gelelim insan kendisi bilicek en önemlisi bu her şeyin fazlası zarar ve insana zarar verir bilgisayara oturun sohbetinizi, işinizi rutin bir şekilde yapın daha sonra Ailenizden, arkadaşlarınızdan kopmayın onlarlada vakit zaman geçirmeyi bilin herşeyden az az faydanalın yani. Bir çok insanı görüyoruz ve duyuyoruz ki Psikolojikmen sorunlar yaşıyorlar gerek aileden gerek reel hayattan kopuyorlar sonucunda doğruyu bulan gerçekleri görenler fark edip kendilerine çeki düzen veriyorlar. İnternete yada sanal aleme nasıl takınılır yada insanı nasıl sürükler buda çok açıktır bilgisayardan günden güne değişik ve farklı şeyler öğrenmeye başlar insan buda insanın hevesini açar ve günden güne bağımlılık haline gelir.Her bir şeyi ne olursa olsun zamanında ve yerinde kullanırsak her şey daha güzel ve iyi olucaktır bundan emin olabilirsiniz. Birde bazı arkadaşlardan yazıyor ki arkadaşlarımdan koptum, görüşemiyorum felan demek ki dostlugunuz baki değilmiş yada sende eksik olan birşey var ki sanala, bilgisayara yönelmişsin ama doğruyu bulman en önemlisi şöyle 1 saat bir düşün ne için ne amaç için uğraşıyorsun yada ne için o kadar zamanını harcıyorsun .? ? ? Kendini bil üzülme, moreliniz bozma, sinirlenme

Sanal alem öyle bir hal aldıki insanlar birbirinin düşmesi için günde değişik planlar yapıyorlar. Herkesin fikrine sayğı duyuyorum (F) Umarım bir nebzede olsa doğru, yararlı, işe yarar bilgiler vermişimdir bir çoğu yaşanmış gerçek olaylardır. Benim daha önce yazdığım bir yazıyıda sizinle paylaşmak istiyorum yazı tarafımca yazılmış olan bir yazıdır Buyurun link ,
YildizSesli.com: Sanal Yalanmıdır | sesli sohbet, sesli chat, seslisohbet İyi günler dilerim .