HolyBoY
arkadaşım çok teşekkür ederim yorumların için iphone 3g de bende karar verdim artık ve bunun en büyük sebeblerinden biriside sensin

kafama yatırdın telefonu fakat sana birşey sormak istiyorum mesela msn e girişi int girişi N95 gibi yawasmı bunu merak ediyorum yoksa pc laptop gibi hızlımı ve
birde msn de iken müzik dineleyebiliyormuyuz
yada bir başka sorumda 2 int sitesine aynı anda girip yada daha fazla siteye sörf yapabiliyormuyuz.
oyun oynarken müzik dinleyebiliyormuyuz benim icin can alıcı noktalar bunlar yani birden fazla işleri yapma. bu konulardada bilgi verirsen cok sevinirim Tşk ediyorum
dostum öncelikle tercihin için kutlarım seni.
birden fazla internet sitesine aynı anda girilebiliyor aynı firefox taki gibi tab yani sekme sistemi var müzikte dinleniyor yaptığım araştırmalardan.
internet hızına gelince programların açılış hızı gayet iyi sayfaların açılış hızıda çok güzel ki zaten bu bağlantı tipine ve hızına bağlı
yani gprs ile
R1O.NET e girersen tabi biraz daha yawaş olur fakat edge var şuan turkcell de 256K hızında bağlantı sağlıyor.
zaten 3-5 aya kadar 3g teknoloji si ile çok çok daha fazla hızlı bağlantı olacak.
ayrıca turkcellin sana sağlıycağını gprs,edge,3g nin dışında en kıyak özelik wifi ile girebilen hem beleş bi yol hemde çok daha hızlı
wifi ile girişteki hızda ise hotspot ( sana wifi imkanı veren cafe,alışverişmerkezi, yada evindeki wireless adsl modem, vs vs ) un sana sağladığı hıza bağlı ama edgeden çok daha hızlı sonuçta en kötü ihtimalle bi kaç mbit olan adsl bağlantısını paylaştırmıştır mekanın biri
birde misal bursada yaşıyor olsan kent meydanı forama ve yakında birçok daha yerde olacak olan dgn teknolojinin abone başına 10mbit dedicated wifi hizmeti var hemde beleş

ki bunlar yakında birçok firma yapar tüm türkiyeye yayılacak hemde çok kısa zamanda
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
bugün tekrar bimex,teknosa, vodafon ve turkcell abone merkezine gittim
en uygun fiyat yada avantajı belirlemek için
not: sorduğum fiyatlar iphone 3g nin 16GB olan versiyonu için ben 16Gb alacağımdan.
bimex te peşin fiyatına wordl karta 12 taksit kampanya var
fiyatı ise : 1639 YTL KDV Dahil
teknosa da biraz kazıkcı durum var

kredi kartına 5 taksit fiyatı 1780 ytl miydi hatırladığım kadarı ile
turkcell abone merkezinde 758 Euro kdv dahil fiyatı ayrıca peşin fiyatına world karta 12 taksit. ancak turkcell abone merkezleri kafalarına göre daha yüksek fiyat çekebiliyorlar dikkat et buna.
turkcellden peşin alırsan 100mb internet hediye 1 ay boyunca
ayrıca 3gb lık internet ( edge) paketi normal fiyatı tüm vergiler dahilken 72 ytl ama iphone nu turkcellden alırsan % 50 indirim yapıyorlar aylık 36 ytl tüm vergiler dahil
birde turkcell de kontrotlı paketler var yani 18 ay boyunca seçeceğin paketi tahüt ediyorsun kullanacağına. bunda ilgili seçenekleri
Kontratlı iPhone 3G Paketleri - Turkcell
linkinden inceleyebilirsin ihtiyacına göre bir paket seçersin
turkcellden peşin almakmı 18 ay tahüt ile paket almakmı avantajlı dersen eğer çok konuşuyorsan paket ler çok güzel özelikle 3gb aylık internet bedava bu çok güzel wifi olmayan yerde nete girersin edge üzerinden.
gelelim vodafona
Vodafon dan nakit yada tek çekim alırsan en uygun fiyat vodafon da
Nakit: 1529 YTL
12 taksit : 1689
peşin parada vodafone mantıklı taksitle peşin alacaksan turkcel veya vodafondan alabilirsin
yok ben konuşma paketi alarak tahütle alacağım diyorsan Turkcel tavsiye ederim daha fazla yerden çekiyor eskiden vodafon kullanırdım her yerde çekmezdi ayrıca vodafon da hediye verdikleri internet paketleri çok küçük rakamlar.
benden yaptığım fiyat araştırmaları bunlar
daha uygun bir yerden alabilceğimizi bilen varsa paylaşırsa seviniriz
yarın Türkcel kurumsal danışmanı ziyaretime gelcek ondanda detaylı bilgi vs alır akşam paylaşırım.