arkadaşım alıcı degilsen scriptten anlamıyorsan baltalama yapmayacaksın. Sen git bir sor 2 bin YTL den aşagı eticaret sistemi kaç firmada bulacaksın ! Laf olsun diye klavyene basmana gerek yok. Çünkü scripti ben yazmadım. Bizde satın aldık kullanamadık diyorum. Şimdi seni sağdan sağdan alalım.
" E-Ticaret Sitesi ... 15-01-2009 19:35:40 git 39 lıraya al almayacaksan baltalama"
-rep için saol öncelikle. ardından sunu soyleyeyim. senin 1000 dolar civarında bahsettiğin sistemlerden 2 ayrı site kurdum ve sahiplerine teslim ettim. Bu sitelerinde Sakarya Satış Danışmanıyım.
Buradaki amacım satışını baltalamak olsaydı direkt linkler koyar bakın su site su kadar bu site bu kadar sunuda su kadara satarım size derdim. Benim burada belirtmek istediğim kullanıcı gözüyle sitenin hali.
Su aralar piyasada mantar gibi e-ticaret siteleritürüyor ve bunlar hep birbirinin aynı. Millet artık güveneceği siteleri zor seçiyor. Peki seçme kriterleri nedir. Ben sana açıklayayaım.
1- Sitenin duruşu ve görünüşü. Çünkü kaliteli siteler ana sayfadan kendini belli eder. Site derli topludur ve kullanıcıya her türlü rahatlığı sunar. Bakınca 1 milyoncudan alınmış hissi uyandırmaz.
2- SSl sertifikaları. Her ne kadar bunları sitesine herkes ekleyebilsede, yinede insanlar için güvenilirlik arz eder.
3- Ulaşılabilir telefon, adres ve firma bilgileri
Şimdi sana sormak istiyorum. Sitenin arayuzune bakıp birşey almak istermisin. evet anlıyorum scripti siz yazmasınız hazır aldınız. O zaman sözüm yazanlara. İnsanlar iş yaparken aldığı paranın hakkını vermeli bence. Biraz emek biraz makyajla siten gerçekten alıcılar tarafından kapış kapış edilir. Ama suan ki durumu ile değil. Buna emin olabilirsin.
Ha - Rep olayına gelince. Canın sağolsun. Simdi bir daha verirsin ne olacak. Ama benim - veya + rep alamam sorun değil. Sorun eleştiriye kapalı olmanız. saygılarımla