düzgün başlık at "Arkadaşlar acil ?" ne demek4. Konuyu özetleyen cümleler yazılmalı.
Bunu açıklamak bana göre saçma ama benim acil olan konuma sen böyle bir mesaj yazdığına göre bende cevap yazma gerekliliğini kendimde görüyorum.
Blogspot ile ilgili acil yardım arkadaşlar ? konu başlığında Webmaster genel sorunlar ve yeni başlayanlar bölümünde kaç defa uğraştım forumdaki bir anlık hata olabilir belkide ama konu açılmadı hata verdi bende Off-Topic kısmında yine aynı başlıkla şansımı denemk istedim yine açılmadı tekrar geldim Yeni Başlayanlar kategorisine konu açarken başlığı bir değiştireyim dedim ve aklıma gelen en basit başlık o anlık Arkadaşlar Acil Yardım olduğu için bu başlıkla açtım.
böyle şeyleride sorun gibi görmeyin arkadaşım.Nedir yani böyle açtımda ne oldu ?
Bana gereksiz bir ton açıklatma yaptırdın:S İstesem yapmazdım ama bana
düzgün başlık at "Arkadaşlar acil ?" ne demek şeklinde emredermiş gibi cevap yazdığın için insan gibi açıklama gereksiniminde bulunduk.