Schatten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bikaç tane üye var son derece mükemmel şekilde cevapladılar.Ama alay ederek
dandik forum yok banka hırsızı yok şudur budur deyince insanın beyni zıplıyor.

Sakin ve temkinli biçimde eleştiren ve bana yardımcı olmayan çalışanlara teşekkür ederim.Arkadaşlar.Projelerimixzi başka yönlere kaydırırız bizlerde..Google adsense ile doğmadık hepimiz
söz gümüşse sükunet altındır demişler. tamm gerginsin anlayabiliyorum ama biraz daha sükunetli davranmaya, karşındakilernde senin gibi insan olduğunu unutmamaya devet ediyorum seni.

emin ol sadece gergin olan sen değilsin, sabahtan akşama kadar herkes geriliyor.

aşağıdaki dialogu tekrar okuyup, evet bunları sinirle söyledim diye düşünmeni istiyorum

Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demek istedigi adwods kullanıcıları ile mali açıdıdan zararlı olacaktır..sebebi ise geçersiz tıklamadır..

Diyeceksiniz ki ben geçersiz tıklama yapmadım.
Herkes öyle söyler.
gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitelerini gozden gecir. ilegal icerik var olabilir bir yerde...

izin verilen siteler bolumunden sadece sitelerini ekle... kodunu alip ilegal siteye baska biri koyabilir...
SUc google da degil kendine ara bence...

Schatten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doogle ve gdi siz adsense çalışanlarımısınız.Google bunu türkiyedeki masterlara hep yapıyor kayda değer para birikince hesapta geçersiz tıklama deyip bi maille kapatıyor hesabı.
1-Geçersiz tıklama yaptığımı sanmıyorum
2-Sitemde crack ***** serial paylaşım yoktur.Titizlikle takip ediyorum
3-Gözümden birşey kaçmadı benim.Günlük 8-10 saat forum başındayım

Sonuncusu ise milleti karalamaktan vazgeçin.Google sizlerin sayesinde bu güce ulaştı.