İsrail'e bela okumamanızı tavsiye ederim. Hem bunun dinde yeri hem de, kendinize bela okumak ahlaki açıdan hoş bir şey değil. Nasıl mı? Büyük Ortadoğu Projesini tanıyan, destekleyen bir başbakanı destekleyerek. Güneydoğu'yu İsrail'e satan bir Başbakan'a oy vererek... Ağır Sanayi'nin %20'sinden fazlasını İsrail'e aktararak... Limanları, Demiryollarını, Şeker fabrikasını Abd-İsrail gibi sömürgeci güçlere güle oynaya satarak... Bunları başkası değil, biz yaptık. Önce timsah gözyaşı dökmeden, bu sorunları düzeltmeden, demogojiyle pembe filmlerle gündemi değiştirerek bu olayı çözülemez. Asker göndersekte olan Mehmetçiğimize olur. Içerden mantarın türemesine izin verildikten sonra, mantar zehirli denilse ne fayda ki, ayıklamadıktan sonra? Filistin'den önce kendi halimize üzülüyorum. Nasıl uyutulduğumuza... El altından kınadıklarımıza destek verenlere ve timsah gözyaşı dökenlere lanet oluyorum önce. Sonra Israil'e... Çıbanın başını büyümesine izin verenlere lanet okuyorum... Böyle bir konu da, siyasete girmemek mümkün değil.