Arkadaşlar günler sonra ilgilendiginiz için teşekkur ederim bu konuyla r10 net deki bu başlıktan umudumu kesmiştim acıkcası.. Neyse konumuza donelim;
Tabiki Datacenter in ne oldugunu biliyorum;
Datacenter kiralamak -satın almak olarak ikiye ayrdım öncelikle mevzuyu;
Kiralayacagım kişi buldum nihayet;
Arkdaslardan biri sunu sormus neden bu kadar buyuk bir iş icin 2 satır yazı yazıyorsun diye cevap vereyim arkdasım;
"Biraz ilginizi ceksin diye bekledm o bakımdan gunler sonra ancak ilgilendiniiz!!"
Neyse arkdaslar
Dünyanın Her dilinde{başlangıc olarak Türkçe , İnglizce , Almanca , İspanyolca }Dünyanın EN büyük Forum'u , DÜnyanın EN büyük Haber sitesi , Dünyanın en buyuk Resim Arama Motoru ve Dünyanın En büyük web arşivi "
bunları elde etmek kolay olmadıgından ,
Programlamak tasarıma oturtmak vs tum bu eylemler nicelik ve nitelik olarak küçümsenmeyecek ünitede gördügüm icin
Datacenter almak yahut Kiralamak düşüncesindeyim!
Sizde Elinizdeki bu veriyi bir sunucunun hükümranlıgı altına vermessiniz sanırım;
Nasıl elde ettigim yada Nasıl Dünyanın en buyuk forumunu yada diger verileri topladııgmı soracak olursanız ! orasını pek karsıtırmayalım!
Yakında bir haber sitesiyle baslayacagız işe!
Sponsor olmak isteyenlere belli miktarda ortaklık da secenek olarak veriyorum!
yahut sponsorların masraflarını geri ödeme garatisi [sözleşme]yle sizleri Bana sponsor olmaya davet ediyorum!!
Hiç küçümsenmeyecek bir eylemdir.
Datacenter 'ın bu noktada ne kadar önemli ve gerekli oldugunu sizde iyi bilebilirsiniz!
Katılımcı bir yaklasımla ..