Arkadaşlar benim bir sorunum var sorun şu önce mantığını anlatayım sistemin
1)Üye kişi sadece üyelerin oynayabileceği oyunları Oyun parası varsa satın alır ve oynar bu oyun parayıda şu şekilde kazanır halka yani herkese açık olan üyelik istemeyen oyunları oynayarak kazanır sonra dediğim gibi yeterli parası varsa onları oynar.
2)Hile önlemek için şöyle bir sistem düşündüm üye adam puan kazanmak için sürekli aynı sayfada f5 yapabilir değilmi onu engellemek için db ye oyun id ve üyenin id sini kayıt ediyorum tabi bunu yaptığıma göre adam daha önce satın aldığı üyelik isteyen oyunada her seferinde para ödememesi lazım demi bende oyun deposu yeri oluışturdum adamın daha önce oynadığı oyunu daha kolay bulması için yani bütün satın aldığı oyunlar orda gözükmesi lazım işte sorun burda başlıyor gözükmüyor malesef
3)Gene sadece üyelerin üyelikli oyunlardan hep para düşmemesi için üye id ve oyun idsini dbye kayıt ettim şimdi adam deposuna bakmak istedimi boş bir sayfa çıkıyor buyrun kodları vereyim... nedenini anlayamadım...
$uye_id=$_COOKIE['zxzxzxzxzxzxzxz'];///Burda üye id sini cookieden aldım
$sayfa=$_GET['page'];///Sayfalama için
if ($sayfa == "" || !is_numeric($sayfa)) {
$sayfa=1;
}
$kacar=12;///Her sayfada 12 oyun çıkıcak
$kayit_say=mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM oyun_cook where uid='$uye_id'"));///Adamın satın aldığı kaç oyun var ?
$sayfa_sayisi=$kayit_say['0']/$kacar;
if ($kayit_say%$kacar!=0) {
$sayfa_sayisi++;
}
$wherestart=($sayfa*$kacar)-$kacar;
$anasorgu=mysql_query("SELECT * FROM oyun_cook where uid='$uye_id' LIMIT $wherestart,$kacar");///Bilgileri alalaım
$oyun_bilgi=$kayit_say["oid"];///oyun idsini aldım
$oyun_bilgi_sorgu=mysql_query("select * from oyun_bilgi where id='$oyun_bilgi'");///oyun id bilgileri