gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen burdan guvenilir bir arkadasa o e book u ucretsiz ver. adam baksin okusun. sonra da guzelse bizim de almamiza tavsiye eder.
guvenilir insan dedigim : SABQCES, radmin ( bundan suphem yok :P ) , Cenk, vs vs...
en azindan Digitalpoint te de uye isen bu yontem gecerlidir biliyorsun.
birine free verir o da honest review yapar
Arkadaşlar sonuna kadar haklı.
Evet madem Türkleri beğenmiyorsun kardeşim, biz okuma kültürü olmaya cahilleriz, o zaman digitalpoint olayı yapalım FREE REVIEW.
Birine ücretsiz ver o da baksın ok bu iş olur 10$ eder desin.

Git sen o -itraderın ile digitalpointe git de gör bakalım Türk insanı mı okuma kültürüne sahip değil. -itraderın ile sen o ebooku 1$ a satsan kimse almaz.

Arkadaş millete gaz vermeye çalışıyor. Ben digitalpointte de değişik nickler ile bir ton alışveriş yaparım. Ve bilirim ki DP de insanların itraderına bakılır. Hem de 3-5 itrader de yetmez itraderı kimden gelmiş, kaç paralık alışveriş için gelmiş ona da bakılır.

Repi ekside itrader ekside, satılacak ebookun konusu yok arkadaş hala bir şeyler yazıyor.
Ben verdim parayı aldım ebooku. Olay webde kadın takliti yaparak ***** cam sitelerine müşteri bulma olayı ise mesela ne olacak? İnternetten sanal or*spuluk mu yapacağız para kazanacağız diye?