10Tb, Anhosting vs bunların tamamı Midphase' ye aittir. Midphase Softlayer ile çok değişik bir şekilde çalışır. Sunucularımı Tr' ye taşımadan önce midphase ile çalışmaktaydım. 3 sunucusunu 14 ay kadar kullandım.
Ben çalışırken (şu anda da öyledir sanıyorum) Midphase hattı direk Level3 den alıp(Washington:2Gbps ,Dallas:1,5Gbps) Softlayer üzerinden softlayerin makinaları ile kiralamaktaydı. Tüm makinalar SuperMicro markadır ve gerçekten kullanabileceğiniz en iyi markalardan biridir.
Desteği midphase bazı koşullar hariç softlayer'dan bağımsız verir, hızlı destekleri vardır. Hat konusunda destek tamamen midphasenin, Makinalar konusunda ise desteği Midphase softlayer' den talep eder. Fakat bu uzun bir süreç değil çok kısa süreler içerisinde olur. Hat konusunda herhangi bir sıkıntınız olmasın 10 Tb' nin tamamını kullanabilirsiniz. İsterseniz 1 gb lık portta 10tb yi 1 günde bitirin isterseniz 30 günde. Trafiği biten makina kapatılmaz network içi erişime açık kalır. 2 makina kiralayanlar için bulunmaz bir nimettir zira o makinayı aynı network içerisinde sqlserver için kullanabilirsiniz.
Ayrıca; midphasenin sitelerini takip etmenizde fayda vardır. Zaman zaman sunucu konusunda çılgın kampanyalar yapabilmektedir. Örneğin 1 makina fiyatına double gibi. Çatpat ingilizceniz de olsa destek verme gayretindedirler.
Ve bildiğim kadarıyla Midphase' nin Softlayer ile yaptığı anlaşma çercevesinde Midphase Softlayer' in makinalarını 3 taraflara reseller olarak veremiyor ve bu sebeple kendine bağlı 10tb.com, anhosting gibi siteler üzerinden satış yapıyor...
Dallas dan geliyor genelde.