ne lisansı ya bu herif aspsitem üzerinden yürüdü işte oldum bittim güvenmedim bunlara ama her ne olursa olsun bu kimseye scripti dağıtma hakkı vermez.Bu scripti kuran adam gitsin aspsitemi kursun 100/100 bedava.Arkadaş haklımı o zaman rapide sallar dosyayı kendi malıymış gibi sitesine link atıyor ki üye olmadan dosya inmez.Zaten marezde mevcut bu caferin portalı ya var böyle elemanlar bir ara iboport vardı bilmem hatırlayan varmı portalmı abicim php nuke,mk portal,joomla, v.s vs. aspmi lazım max wep portal yada aspsitem yada aspindir.com da bir çok uygulama var.Ve kanıt olmadan ispat olmadan sizin haklı olduğunuzu göstermez.Eğer bu adam sizin ftp nize girip zarar veriyor ise gidin adamı gerekli yere şikayet edin yer,ide belli bildiğim kadarı ile Kastamonu lu ve Kastamonu da yaşıyor.750 lira az para değil bugün bir askeri ücret bile o kadar yok inanın o adam lisans olayını tek başına yapamaz.Ama şu doğru marezde bu scripti indirip kuranlar 2 gün sonra dosyaların uçtuğunu belirtiyor söylemekte fayda var.Ücretli yada ücretsiz dikkatli olun diğer alternatiflere bakın derim.Ne bu protalı kullandım ne caferi ne arkadaşı tanırım gördüklerim bildiklerim bunlardır.