Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir müddet forumdan çekiliyorum. Hiç bir tad almıyorum son zamanlarda. Boş boş ekrana bakıyorum. Yazmaya değer konu bulmakta zorlanıyorum. Canım sıkılıyor baktıkça. Can sıkıntısı işlerimide etkiliyor hiç birşey yapasım gelmiyor. Üşengeçlik başlıyor, F5 hastalığı tekrar aktif oluyor. 1-2 konu takip ediyordum. Orda yazan arkadaşlarda realde buluştuktan sonra forumdaki konu akıllarına geliyor Eve gelince yazıyorlar.
MrManson'u da banlayın. Otursun biraz bişeyler üretsin. Eşek kadar herif oldu. Haylen akşama kadar geyik yapıyor. Forumda laf atıyor felan. Adamın canı sıkılıyor. Burdan açıkca belli oluyor. Bu konuyla beraber 2 oluyor. Bana laf atıyor. Bana en son laf atan 75 kişiye forumda ne yaptığımı görmedin heralde Minimum 2 haftalık olsun.
Hadi sağlıcakla..
Bu mesajı yazdığım günden düne kadar süper bir tempoda çalışıyordum. Süper heves vardı, süper şeyler ürettim. 2 gündür foruma bakayım ne var ne yok diyip foruma bağlanıyorum. Bakıyorum yazacak birşey yok. F5 yapıyorum. Sonra tekrar F5 yapıyorum. Haylen birşey bulamıyorum. Yeni mesajlarda 1-2-3-4-5-6-7-8 diye bakıyorum. İnsanın çalışma hevesini kırıyor resmen. Böyle bitkinlik veriyor. Sonra üff yine bişey yapasım yok diyip belki ilham gelir diye bekletip boş boş monitörü izleme etkisinden başka birşey yapmadığı için foruma bir müddet daha ara veriyorum.