Dostum bole sinir yaparak bir noktaya varamazsın. Madem yararlı bir e-book koyarsın bir kaç pasaj millet bakar evet işe yararmış der.
Okuma kültürü e-book okuyarak gelişmez. Zaten e-book okumak kitap okumak değildir. Ben nette kitap okuyarak bir noktaya geldim diyen kimseye rstlamadım. Hatta bir kaç arkadaşım gibi bende e-book bulursam ve yararına inanırsam onu yazdırıp okurum. Kimseye buradan okuma kültürünüz yok be kardeşim diye atıfta bulunamazsın.
Dönem dolandırıcıların dönemi. İnsanların İTrader ınıza bakarak bu tür yorumlarda bulunması normal. 24 saat içinde R10 üzerinden en az 20 dolandırıcılık vakası ya yaşanmış yada teşebbüs edilmiştir. Bu nedenle insanlarda güven oluşturmalısınız. İTrader sitede en büyük güven aracı.
Dediğim gibi burası kurtlar sofrası. Üyelerin neredeyse tamamı bu tür sistemlerde çalışmış, içinde bulunmuş veya kıyısından köşesinden tutmuştur. Hani bir deyim vardır "Hayvan Terli" diye. Şimdi o misal. Sen ortaya bir e-book adı atıp 10 dolar diyorsun. Ama neye gore 10 dolar. İçinde ne var. Normal kitap değil ki kapağına bakıp alalım. Bir kaç pasaj koymadan sadece günde 10 dolar kazanın 100 dolar alın gibi cümleler kurarasan onlarca tepki alırsın bu normaldir.