En büyük rekabetin olduğu kelimelere bak dostum.
Hangisinde en üstteki siteler süper özgündür.
Hangisinde en tepedeki sitelerin indexleri 100k dir?
Hit çekmenin 2 yolu vardır. Ya güncel konuları takip edip güncel konu gireceksin ve güncel aramalardan düşük sayıda çok sayfaya hit alacaksın (10 ar hit alan 1000 sayfa gibi). Veya Jenerik aramalarda 1. sırada ya da sayfada çıkacaksın.
Güncel site saçmalığını isteyen herkese ispatlarım. Güncellik ile bir siteye nasıl değer verebilirsiniz?
@Semantik sadece sana söylemiyorum. Genel olarak güncel içerik olayını savunan arkadaşların tümüne soruyorum.
1) Bir program yazıp bir yazının değerli olup olmadığına nasıl karar verebilirsiniz?
2) Bir sitenin güncel olması onun içinde değerli bilgi olduğu anlamına gelir mi?
3) Bir geri zekalının her gün içerik girerek yazdığı blog çok değerli bir site midir arama sonuçlarında yukarı mı taşınır?
4) Trilyonlarca sayfanın birbiri ile olan alakaları ve rekabetlerini hesap etmek zorunda olan google serverları her siteyi kelime kelime analiz edecek ve diğer bilmem kaç trilyon sayfa ile karşılaştıracak zamana ve güce sahip midir?
5) Dünyada okuduğunu anlayan bir program ya da sanal zeka var mıdır ki google botun güncel içeriği anlayıp değer verdiğini düşünebiliyorsunuz?
6) Güncel içerikte önemli olan indekslenme zamanı olduğuna göre önce indekslenmek özgün ve içeriğin asıl sahibi olmak anlamına gelir mi? Özgün içeriği çalınıp ikinci indexlenen siteye haksızlık yapılmaz mı?
Böyle güncel içerik geyikleri google ın başındaki zibidi mühendislerin webmasterlerı seo dan çok sitelerinin içerikleri ile ilgilenmeye motive etmek için uydurdukları şeylerdir.
Google ın bahsettiği ve artık yeni dönemde kullanılan bir güncellik olayı var. Ancak bu sadece içerik ekle otur bekle şeklinde işlemez.
Sadece özgün içerik ekleyip oturup bekleyen daha çok bekler.
saygılar