Cfer Dediniz Arkadas Bedava Diye Dagattıgı Portalı İCİNE Koydugu Kodlarla Sizin Ftp nize Kadar Giriyor VE SUANDA 750 YTL Yakın Bir fİAT istenilen Bu Poralı Arkadasımız Size Free Olarık Dagatıyo EMege saygısızlık yok burda neden yok dersen Biraz Nette Arastırın Arkadas Neler Yapmıs görürsünüz dicemde mesal bir ornek verim size buyrun kuyun ve görün
Evet arkadaşlar bilindigi gibi cafer efendi 4.2 sürümünü tam olarak kendi sitesinde ne bulunuyorsa aynisindan dagitacagina söz verip,bildigim kadarı ile 33 katılımcı toplamıştır fakat 33 katılıcıdan elde ettigi 3.300 YTL'yi cebine indirdikten sonra kalleşlik yapip anlaşmada olmayan bir durum gerçekleştirip dosyalari eksik kod ile dagitti peki bu 33 katılımcıya soruyorum anlaşırken böylemi anlaşmıştınız???
Gidip yardim istemek yerine neden yakasindan tutup biz sözümüzü tuttuk parayı hesabina yatirdik sen niye başta söylemeyip anlaşmada olmayan bu ŞEREFSİZLİGİ yaptin demiyor?
33 KİŞİ UYUYORMU YOKSA ENAYİMİ?
Cafer ilkinde söyledigi;Kendi Ftp'emde ne varsa aynisini alacaklar LAFINI YEDİMİ YEMEDİMİ?? Sizler hepsine KENDİNİZ ŞAHİTSİNİZ!
Neymiş Dosyalar Dagıtılır Diye korkuyormuş EY GERİZEKALI dosyaları dagıtacak olan kişi bu hatalari alınca sana gelip hatalarini düzeltmeyecekmisin? sonra dağıtmazmı? 33 katılımcıdan hangisinin dosyalari dagitacagini biliyormusun? FARK NEDİR???
Bu sebeb mantıklı olmadıgı gibi TAMAMEN kendini kurtarmak için ortaya attigi bir polimiktir!!!
ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞLAR HANGİNİZ PARAYI BASIP SATIN ALDIGI DOSYALARI ANLAŞMADA OLMAYAN BU KALLEŞLİK ÇIKINCA CAFERİN SURATINA TÜKÜRÜP KeCeCi'nin uzun süredir anlatmaya çalıştıgı ve bu yüzden senle uğraştıgını GERÇEK YÜZÜNÜ ŞEREFSİZLİGİNİ anladim dedi?
Şayet ben olsaydim 33 kişi toplanip şikayet ederdim. paramı geri alırdım bu adam milleti ayakta uyutmaya çalışıyor iste gerçek ispati hepiniz gördünüz yaşadınız anladınız bu kadarından sonra cafer iyi diyen varsada CAFERDEN BETER DEMEKTİR!!!
Hanginizde Dosyalar Hatasız Çalıştı?? Avatar yükle dosyasi hanginizde resimlerin üzerine yazı yazdı?
Cafer efendi meraklanmasin biz bu hatalari ayiklayip sürümü tam teşkilat hatasiz olarak yayinlayacağimiza SÖZ VERİYORUZ.