Selamlar Arkadaslar
Bu Aralar Googlede Yaşanan dalgalanmalar dilimizden dusmez oldu.
Googlenin dalgalarından çoğu arkadasımız memnun değil. semantic sistem dalgaların sebebidir.
özgunluğunuzu semantic sisteme gore ayarlayın. çift taraflı sorgulama ve cevapmala ve kelimelerinizi doseyin.
Dalagalanmalardan memnun olan arkadaslarımızda mevcut ve memnun olanların arasında bende varım.
Bana gore google bu aralar siteleri fişliyor. kimisiteleri ise nereye koyacağını pilanlıyor google bu dalgalanma ise sisteminde ne kadar hile yapan varsa hepsini tek Tek ayıklıyor ve gene bana gore google siteleri çok kotu bir dalga ile devirecek ve bu dalgalanmalar çoğu sitenin sonu olacak. ben kortmuyorum.
Sizde kortmayın google şuan özgun siteleri tespit ediyor. ve noktasına kadar detaylarıyla iniyor.
Bu detaylardan deyerlendirme yaparak dalgaların bitiminde nereye Koyacağını pilanlıyor. Ben şuan bu dalgada sorf yapıyorum.
Neden diyeceksiniz google uzerinde şuan çok buyuk değişikler var.
Google suan kelime analizi yapıyor bu analizler sitenin özgunluğu ile ölçülüyor.
Eyer google sitenizdeki kelimeleri ve kelimelerin kullanıldığı yerleri özgun olarak her gun goruyorsa bu dalga sizin için faydalı olacaktır. şuan black link kasma yada Ve benzeri işleri bırakın sadece sitenizle uğraşın hergun sadece bir özgun içerik yazın ve anasayfa en üssıraya koyun.
Eminim dalga sizi etkilemiyecek hatta ilerilere atacak. semantic sistem uzerine çalışmaya başlayın.
Tum Yazıların Sorumluluğu Bana Ağittir.
Yanlış Yada Doğru Beni Bağlar Paylasmak İstedim.
-Saygılarımla
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
googlenin dalgasından kormamak lazım bu dalgadan faydalanmak en iyi yontem
özgun içeriğinizle oynayın özgun davranın copp"ları kaldırın. özgun içerik ile doseyin. ve dalga sizi ilerilere gotursun.