arkadaşım öncelikle diyeceklerimi iyi dinle
bende önce n96 ile iphone 3g arasında kararsız kaldım
sonar boşuna kararsız kaldığımı iphone 3g nin n96 ile kıyaslamak bile hata
n96 standar nokia telefonu gibi tuşlu vs
iphone 3g ise bir telefon değil o bir dünya satış rekorları kıran ipod + telefon + internet canavarı

daha sonraki kararsızlığım aynı paraya iphone 3g mi alsam yeni bi laptop mu alsam oldu ( evde masaüstü niyetine kullandığım çok güzel bi toshibam var zaten )

sonra laptop la ayak üstü bir yerden dururken nete giremiyceğimi boyut ve ağırlık açısından uygunsuz olcağını düşündüm laptop ta ya arabanda yada bi cafeden girersin masaya oturarak oysa iphone 3g ile hem wifi ile hem edge ile yolda yürürken otobüste metroda cafede kendi arabanı kullanırken bile internete girersin
üstüne üstlük gps i ve google maps desteği var

ayrıca standar nokia stratejisi olan her yeni özeliği farklı bi telefonla alma mecbureyeti yok
sürekli programını update ediyorsun yeni fonskiyonlara ve güncellemere bedava sahip oluyorsun
ayrıca extram fonksiyonlar özelikler içinse ya bedava yada çok düşük ücretlerle ( yeni çıkan bi nokia telefonu almaktan daha düşük 5-10 dolar gibi paralarla ) iphone 3g emrine amade bişi olduğunu anladım

ve 15 gün boyunca araştırdım bütün elektronik mağazalarına gittim ( teknosa,electroworld,bimex,vsvs) internette ürün incelem video larını tek tek seyrettim

kararımı verdim iphone 3g alacağım 16 gb beyazından . şuan ise iphone 3g yi nerden ne şekilde daha ucuza alırımın peşindeyim.
bence mutlaka beyaz al neden dersen Apple nin özeliği beyaz rengi zaten karizması havası orda ayrıca parmak izi kalmaz beyaz da

bu arada konuyu açan arkadaşın izni ile
en uygun iphone 3g yi nerden ne şekilde alabiliriz arkadaşlar
turkcell kontratlımı yoksa başka varmı bir yöntem tavsiye edeceğiniz?