icebreaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım scripti alacağım ama iki soru var aklımda bunları benim için cevaplarsan sevinirim
1. 6 Coder çalıştı diyorsunuz. madem bu kadar profesyonel bir iş yapıyorsunuz. Neden yazar resim klasörlerine, php dosya isimlerine varana kadar CMbilişim haber scriptine bu kadar benzetme ihtiyacı duydunuz.
2. İkinci sorum da şu; sakın beni yanlış anlamayın. Bu kadar proofesyonel bir iş çıkartan birisi neden postçuluk yapma gereği duyuyor. Çünkü böyle bir mahareti olan bir insan post atarak kazanacağından daha fazlasını kazanır Aynı sürede. (Postçu arkadaşlar sakın beni yanlış anlamasın yaptığınız işi aşağılamak için sormuyorum.)
Bu sorularımı cevaplarsanız almayı düşünüyorum. Teşekkürler...
Bu soruları w-a-r-e-z olmasından çekindiğim için soruyorum umarım beni anlıyorsunuzdur...
1. CMBilişimin coderi bizim coderimizle ortaktı ayrılınca ikiside ayrı ayrı satış gerçekleştiriyor..

2.Ben postçuyum zaten php asp anlamam..bu forumda üye değiller ve çok yoğun olduklarından üye olup müşteriyle pazarlık konularını bana bıraktılar..ben sadece görüşür müşteri yönlendiririm..

w-a-rez değildir ve herhangi hazır bir scripti editlenmemiştir..

.:: Petasoft Web Çözümleri ve Bilisim Hizmetleri ::. olarak yakında hizmete girecekler zaten..