Cyberless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yav anlatamadım galiba sorunsuz ve uğraştırmayacak birşey istiyorum. vertrigoserv'i kurdum ne oldu? pma bilgilerini öğrenmek için pma nın configine bakmak zorunda kaldım programın kendisi zahmet edip de söyleyemiyor kurulumdan sonra çıkan ''read me'' sayfasında. pma'ya giriş yaptım sonunda bu kezde yeni bir veritabanı oluşturmaya izin yok diyor? Allah aşkına ben yeni veritabanı ouşturmadan nasıl convert yapıcam? Varolan otomatik tablolara yükleme yapim dedim olmadı çünkü izin yok! varolan veritabanlarındaki tabloları değiştiremezsiniz, silemezsiniz, kaldıramazsınız üstüne üstlükte başka bir sistemde de veritabanı olarak kullanamazsınız! ne aptal bir program yahu appserv bundan kat kat iyiydi. Kusura bakma çağlar hocam ama bu programın şu an ki haliyle php ve mysql kullanan scriptlerin hiçbirinde afedersin bi b.ka yaramaz.
osem hocam soruyorum php triad kullanımı kolay ve sorunsuz mu? bunda da sorun alcaksam ben en iyisi en iyi yol kendi bildiğin yoldur diyip appserv kurim?
en beğendiğim, localhost programıdır

http://localhost/phpmyadmin/
kullanıcı adı : root
parola : vertrigo

ve veritabanıda oluşturabiliyorsun, tekrar dene..
ilk başlarda biraz acemiliğine gelebilir, ama biraz kurcalayınca herşeye hakim oluyorsun

edit:

az önce oluşturdum
Veritabanı caglar oluşturuldu. çıktısını verdi,

kullanıcısı yine root ve parolası vertrigo.. tekrar dene hocam.