KaoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

geçmiş olsun arkadaşım hangi tersanedeydin bizim burda ki tersanelerde krize girdide birçok arkadaşımı işten çıkardılar Hersek Tersanesinden
Gisan tersanesindeyim. Burası o kadar çok kişinin ahını aldıki başlarına gelicek çok şey var inanıyorum. Bundan 5-6 ay önce belki duymuşunuzdur Filika kazasını. 3 kişi öldü ve bir çok kişi yaralandı. O tersanede çalışıyorum işte. Çok kişinin ahını aldılar. Alıcaklarda.

Öncelikle arkadaşlar önerileriniz için çok saolun çok teşekkür ederim. İş bulma imkanım belki bu ara çok az ama diyelimki buldum burdaki ortamı arkadaşlığı bulmak yeni ortama alışmakta çok zor olucak.

Arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışınız inşallah dediğiniz gibi olur belkide bana yeni bir yol açılacak. Belkide daha saygın bir işte daha kariyer sahibi olucam. Şuan Amerikada bir tersanede arkaşım var, onunla irtibata geçiyorum. Haber beklicem artık. Türkiyed'e alıcağımın 3-4 katını alıcam belkide. Bu sektör Türkiye'de öldüyse bizde yurt dışını deneriz artık yapıcak bir şey yok.

Hepinizden Allah Razı olsun.

metalfun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen aldığın maaşın altında eleman almışlardır, yada dediğiniz gibi akraba statüsü veya tanıdık statüsü olabilir. Çalıştığım şirketlerde genelde 1 alt konumda bulunduğum için olayın iç yönünün azda olsa düşünebiliyorum. Bu kriz kimleri yakıcak belki sıra bende kimbilir..
Aynen öle ve genel müdürün tandığı birisi. Adam çıkartmak bu kadar kolay işte.