The_CooL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm attım cevap yok ??...

pardon hocam ilk mesajıda editleyim arkadaşında yukarıda belirttiği gibi satış bitti..

bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok ya , hiç içmedim bu " Djarum " şeysinden dedim ya cahilim ben (: , sadece kısa winston ve sarı kız.. (:

Denemek lazım aslında , dikkat etmedim dur bakayım kaç para diyormuş ilk sayfada..

Düzenleme : 45 liraymış , pahalı be yav , ben çapımın adamı olmayı severim , 45 lira cigaraya verirsek aç kalırız..

Ayrıca ; Absolute 70cl tekel de 40 lira , hemen hemen arkadaşın sattığı rakama gelir ayrıca kargo alkol kabul ediyor mu orası da ayrı bi' muamma.. Bence satışı arttırmak için biraz daha cezbedici bi' şeyler yapmalısın dostum..

Mesala ucuz yollu J&B filan ya da Cohiba satışı yapabilirsin böyle piyasada , piyasa rakamı ile alımı güç , sende avantajlı olacak şekilde ayarlarsan rakamları da çok da güzel satış yaparsın hani r10'da.. (:

hocam djarumun türkiye fiyatı 5 ile 8 ytl arasında değişiyor bazen bulunuyor bazen bulunmuyor ki şu sıralar bulunmuyor bulunanlarıda 7 ytl ve hiç bir tiryaki içemiyor çünkü tadı farklı kısacası benim getirdiğim ürün hem türkiyede olmayan hemde olanından ucuza oluyor..

hocam cezbedici birşey zaten bu fiyatlar farkındaysan satışı sonlandırdım muhtemelen geldiğimde elimde bir kaç adet fazla kalıcak onlar içinde tekrar başlık açıcam kısacası kamyonla getirsem bu fiyattan alıcısı var

arkadaşlar pm ile cevap veremediğim bazı arkadaşlar oldu kusura bakmayın satışı sonlandırdıgım için anlaştıgımız arkadaşlara ayın 18i 19u gibi ulaşıcam.. yer ve saat belirtmek için..